tik-tik kindplanner


Ouders laten zien wat hun kind meemaakt op de opvang. Een ruildag voor alle 3 de kinderen in één keer zelf geregeld door de ouders. Kinderen met een sleutelhanger zichzelf laten aanmelden en activiteiten laten kiezen. Ouders laten zien wat het kind op onderwijs en opvang mee maakt. Met tik-tik kindplanner helpen wij organisaties in de kinderopvang en het primair onderwijs een betekenisvolle rol te vervullen in het behalen van doelen van hun gebruikers en klanten. Maak kennis met tik-tik kindplanner en ervaar hoe jouw organisatie slimmer kan werken!

Welkom bij tik-tik kindplanner

tik-tik kindplanner is hét overkoepelende interactieve platform in de Cloud voor kinderopvang, IKC en Primair Onderwijs waarmee ouders, leerkrachten en PM-ers alle informatie op ieder moment kunnen bekijken: planning, facturatie, communicatie en alle gegevens zijn in één digitale omgeving beschikbaar. Gekoppeld aan de exclusieve koppeling met ParnasSys!

Kinderen kiezen zelf!

Kinderen kiezen zelf op de tik-tik opstellingen! Deze handige opstellingen zijn o.a. voorzien van een groot aanraakscherm en sleutelhangerlezer. Met de sleutelhanger kiezen kinderen zelf hun activiteiten, bekijken ze de foto’s en filmpjes van hun groep en beheren hun avatar! En indien de opstelling niet door een kind wordt gebruikt toont het scherm automatisch de laatste nieuws- en fotoberichten van de school en/of opvang.

Handige apps voor ouders en medewerkers!

Pedagogisch medewerkers krijgen de beschikking over diverse apps waarmee ze eenvoudig nieuws en foto/filmberichten kunnen plaatsen, de kinderen kunnen ophalen en de activiteiten kunnen plannen en beheren. Media- en persoonlijke berichten zijn direct zichtbaar voor de ouders van de betreffende (stam)groep(en).

Activiteiten en workshops plannen

Plan eenvoudig activiteiten en workshops vanuit de bibliotheek! Hierin staan alle activiteiten van de organisatie inclusief beschrijving, foto's, ontwikkelgebied, optimale groepsgrootte, leeftijd, icoontje etc. Je kunt activiteiten voor de komende maanden vooruit inplannen en eenvoudig weekplanningen kopieren. Dat is gemakkelijk!

VOORUIT met tik-tik kindplanner

Wilt u ook vooruit met kindplanner? Met onze 'slimme software' beschik je altijd over alle actuele informatie binnen 1 centrale bron! Altijd realtime overzicht en nooit meer papieren lijstjes en memostickertjes voor jouw organisatie! Wil je starten met opstellingen of inlogkastjes om kinderen zich zelf aan- en af te laten melden? Neem vrijblijvend contact met ons op en start met slim werken!