tik-tik pret


Consumenten stellen steeds hogere eisen als het om vakantie gaat. Deze verwachtingen worden waargemaakt door de complete klantervaring én de organisatie die nodig is om deze diensten te leveren, de communicatie met de bestaande en nieuwe klanten te verzorgen en te onderhouden.
Dit zijn de nieuwe inzichten waarmee we tik-tik pret hebben ontwikkeld!

PRET

Welkom bij PRET het nieuwe interactieve platform ontwikkeld voor de recreatie branche! Door de ontwikkeling van een totaalconcept bestaande Consumenten het hele jaar in de vakantie modus: voorpret omdat je weet dat je weer een heel leuke week in het vakantiepark gaat hebben en je ouders weten dat er andere leuke kinderen van dezelfde leeftijd en dezelfde interesses zijn. Pret in en om het vakantiepark doordat je met je sleutelhanger overal toegang krijgt, activiteiten kunt kiezen en kleine betalingen op het park kunt doen. Napret met de foto’s en filmpjes en voorbereiding op je volgende vakantie.... Werkelijkheid? Jazeker, dit is tik-tik PRET!

Voorpret - pret - napret

Als consument het hele jaar PRET ofwel in de 'vakantie modus'. Voorpret omdat je weet dat je weer een heel leuke week in het vakantiepark gaat hebben en je ouders weten dat er andere leuke kinderen van dezelfde leeftijd en dezelfde interesses zijn. Pret in en om het vakantiepark doordat je met je sleutelhanger overal toegang krijgt, activiteiten kunt kiezen en kleine betalingen op het park kunt doen. Napret met de foto’s en filmpjes en handige voorbereiding op je volgende vakantie te plannen en voor te genieten. PRET maakt de online en fysieke recreatie tot één totaalconcept.

Interactie op maat

Iedere gebruiker van PRET is uniek. Door de intelligente software wordt de informatie op persoonlijke wijze aan de klant aangeboden. Dit betekent dat de gebruikers interface per gast wordt gegenereerd: een 5 jarig meisje dat van paardrijden en sporten houdt krijgt op een andere wijze keuzes aangeboden dan een jongen van 12 jaar die van gamen en muziek houdt. Door deze unieke aanpak ontstaat een user experience die naadloos past en dynamisch meegroeit met de klant.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met tik-tik.